ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της εγκατάστασης δικτύου wifi στο ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ»,  με την σημαντική συμβολή του δημάρχου Ελευσίνας, κ. Αργυρή Οικονόμου, ο Διοικητής, του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», κ.Δημήτρης Αντώνιου, δήλωσε:

 

“Ως διοίκηση εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους συμπολίτες μας.

 

Την  ίδια ώρα από κοινού με τον Δήμαρχο Ελευσίνας, κ.Αργυρή Οικονόμου, συνεργαζόμαστε σε θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται το νοσοκομείο μας.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται η τακτική απολύμανση του νοσοκομείου στους εξωτερικούς χώρους αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η προμήθεια με υγειονομικό υλικό, η συμβολή στην αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του περιβάλλοντος χώρου εντός και εκτός του νοσοκομείου, οι πρωτοβουλίες προς αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς για την ενίσχυση του νοσοκομείου, καθώς και η επιτάχυνση της σύνδεσης του νοσοκομείου με γρήγορο ίντερνετ μέσω κεραιών που βρίσκονται σε χώρους που ανήκουν στον ελληνικό στρατό.

 

Με τον κ.Αργυρή Οικονόμου, έχουμε μια στενή και ουσιαστική συνεργασία. Ο Δήμαρχος είναι αρωγός της προσπάθεια μας για καλύτερες υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες, αλλά κυρίως για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.”

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο