Διαχείριση της Σεξουαλικής Κακοποίησης των παιδιών

Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις. Είναι ευνόητο ότι οι επιπτώσεις αυτής της κακοποίησης είναι αρκετά σοβαρές στην πορεία του παιδιού, στην εφηβεία του αλλά και στην ενήλικη φάση του. Η δραστηριοποίηση και συνεργασία όλων των σχετιζόμενων φορέων,  για την πρόληψη, την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την προστασία των παιδιών, είναι επιτακτική ανάγκη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα ανωτέρω, το Θριάσιο Νοσοκομείο μέσω του Τομέα Δημόσιας Υγείας-Τμήμα Επισκεπτών Υγείας ως φορέας θεσμικής παροχής υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής της υγείας, συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής-Τμήμα Αγωγής Υγείας. Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο «Διαχείριση της Σεξουαλικής Κακοποίησης των παιδιών», τη Τετάρτη  24/05/2023, και ώρα 18.00-20.00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Επαγγελματίες Υγείας  και Γονείς, μέσω των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, στοχεύοντας στην έγκαιρη ανίχνευση, στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

Η Συμμετοχή είναι δωρεάν

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο