Παράδοση ανακαινισμένης πτέρυγας Νοσηλείας της Γενικής Χειρουργικής

Δελτίο τύπου

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 παραδόθηκε επίσημα η ανακαινισμένη πτέρυγα νοσηλείας της Γενικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική δωρεά του ΔΕΣΦΑ μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντή Χειρουργού Δρ. Γερ. Δουρίδα.

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει σημαντικά την υποδομή της Μονάδας και κατ’ επέκταση της ποιότητας των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών και του επιπέδου περίθαλψης στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, αντικαταστάθηκαν δάπεδα επιφάνειας 800 τετραγωνικών μέτρων καθώς και ο φωτισμός της πτέρυγας με τεχνολογία LED, ανανεώθηκαν τα επιχρίσματα της τοιχοποιίας και τοποθετήθηκαν περιμετρικά χειρολισθήρες, ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες νοσοκομειακές προδιαγραφές.

Χάρη στον άριστο συντονισμό της Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Τεχνικής υπηρεσίας με τις εργολήπτριες εταιρείες και τον ΔΕΣΦΑ, το έργο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς την διακοπή των βασικών λειτουργιών της Χειρουργικής Κλινικής και την αναστολή των χειρουργικών επεμβάσεων.

Στην εκδήλωση για την παράδοση της ανακαινισμένης πτέρυγας παρευρέθηκαν η CEO του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την υλοποίηση της προσφοράς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Επίσης, εκπρόσωποι των Διευθύνσεων Ανάπτυξης και διαχείρισης Υποδομών, Νομικών Υπηρεσιών & Εταιρικής Διακυβέρνησης, Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Εμπορικών Υπηρεσιών και Εταιρικών Υποθέσεων, ESG & Επικοινωνίας της ΔΕΣΦΑ. Από πλευράς Νοσοκομείου, παρευρέθηκαν ο Διοικητής κ. Δ. Αντωνίου, ο Αναπλ.Διοικητής κ. Βαρελάς καθώς και οι επικεφαλής Διευθύνσεων της Ιατρικής, Τεχνικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας η συνεργασία και συμβολή των οποίων ήταν εξαιρετικής σημασίας για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος.   

Το έργο αυτό, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρεμβάσεων-έργων της Διοίκησης με επικεφαλής τον κ. Δ. Αντωνίου, όπως η ανακαίνιση Χειρουργείων/Δωρεά  της «Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ»  του κ. Αθανάσιου και της κ. Μαρίνας Μαρτίνου, η έγκριση σχεδίων επέκτασης Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ο σχεδιασμός και έγκριση ανέγερσης κτηρίου Διοίκησης, που αναβαθμίζουν και καθιστούν το Θριάσιο Νοσοκομείο σημαντικό υγειονομικό πυλώνα στο σύμπλεγμα Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ στη Δυτική Αττική.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο