«Υποστηρίζοντας τον εγκαυματία: Από το χειρουργείο στην κοινωνική επανένταξη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική διημερίδα στις 3-4 Μαρτίου στο με τίτλο «Υποστηρίζοντας τον εγκαυματία: Από το χειρουργείο στην κοινωνική επανένταξη» η οποία πραγματοποιήθηκε εν είδει κλινικού φροντιστηρίου στο ξενοδοχείο Amalia.

Στη Διημερίδα συζητήθηκαν  όλα τα νεότερα δεδομένα γύρω από τις διάφορες μορφές εγκαύματος, τις επιπλοκές και τους τρόπους αποκατάστασής τους.Στη εκδήλωση  συμμετείχαν εξαίρετοι  επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας με πολύχρονη εμπειρία από νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού όπως το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», ο Ευαγγελισμός , το ΚΑΤ, το 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα ΜΤΣ, το  Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», και  «Π. & Α. Κυριακού», το Αιγινήτειο, το Ιατρικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η Α ́ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, το University Hospital Verona και το University of the Negev, Be’er-Sheva, Israel.

Η Συντονίστρια Διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και ΜΑΦ Εγκαυμάτων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της εκδήλωσης κ. Καλοφώνου 

τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα την 2η Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και την Πυροσβεστική  για την πολύτιμη συμβολή τους. Το παρόν  επίσης  έδωσε και  η κ Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία παρέθεσε την προσωπική της εμπειρία από την επίθεση που δέχτηκε.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο